ponedjeljak, 4. ožujka 2013.

Brlj - Mrlj.

Volim piti kavu. Ali nije to do kave, nisam ovisnik o njoj, nego volim onih 20 minuta mira koje imam za sebe dok pijem tu kavu. Malo vremena samo za mene, moje misli. Upaliti neku finu pjesmu i zaboraviti na svijet. Zaboraviti da poslije te kave moram na tisuću i jednu stranu. I ako imam 10 minuta da ju popijem, radije ju neću piti. Volim instant kavu, ali ne volim instant sreću, instant ljubav, instant živote. Promiješaj i eto ga. Ne pitaj kako i odakle, važno da je tu. E pa nije. Nekako imam osjećaj da sve što se brzo i lako dobije, kratko i potraje. Želim prave stvari, koje se namučiš da dobiješ, ali onda imaš dobar osjećaj jer znaš kako si došao do toga, imaš neku sigurnost da se to neće raspasti pri prvom jačem vjetru.
Ne znam što pričam, samo mi se priča. Ležim u krevetu i tjeram se da ustanem.
Dan k'o stvoren za šetnje i kavice na suncu.
Bit' će ovo jedan od onih dobrih dana, već vidim. Zato što ću ga sama sebi takvim učiniti.

Broj komentara: 8:

  1. Men ismeta kafa, ali ponekad zalim sto je ne pijem. Bas zbog takvih trneutaka kakve si opisala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ne znam, zivot je nepredvidiv, i izgraditi nesto teskom mukom se moze tako lako raspasti da je to nevjerovatno

    OdgovoriIzbriši
  3. ja volim kavu, ali većinom samo ako sam u nekom društvu. ili ako radim nešto na kompu pa pijuckam usput. nekako ne uživam u mirnim trenutcima kao što ih ti opisuješ. al mislim da bih trebala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. i ja imam takav odnos sa kafom, i mislila sam da sam jedan od rijetkih freakova koji tako treba vrijeme samo za sebe u tisini bez ikoga, samo sa svojim mislima.. :)

    <3

    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3