četvrtak, 18. travnja 2013.

Stoćka.

Evo, tipkam i stoti post na ovom blogu. Teško mi je povjerovati da ima sto naslova, sto tekstova i tekstića, svih mojih većih i manjih gluposti... Iako je ovo jedna od onih večeri kad bih se najradije srušila u krevet, neću. Još. Noge me izdaju i oči mi se same sklapaju, ali želim tipkati. Nekako sam radosna. Dani kada nemam pola minute za sebe maksimalno me iscrpe, ali sam puna dojmova, sretna i vesela.
Ovaj prvi troznamenkasti post posvećujem svim ljudima oko mene koji mi daju slobodu da budem ono što jesam. Ljudima s kojima se mogu brutalno zezati, bez da se itko naljuti. Ljudima s kojima su kave opuštene.
Ljudima s kojim se slikam u liftovima i duuugo biram idealnu nijansu crvenog laka za nokte. I još milijun gluposti. Takve stvari čine sreću. Male, taj trenutak možda čak i nebitne. Sjediti na Trimuši, brati tratinčice i pustiti mozak da lebdi jer nam tada baš i ne treba. I oni ljudi, kilometrima daleko, koji me svojim riječima uspiju obradovati, utješiti, nasmijati. To beskrajno volim.

Blog mi se zove "To nije moj svijet."
Možda stvarno nisam imala svoj svijet, osjećaj pripadnosti negdje i nekome, ali s vremenom osjećam da sam pronašla svoje mjesto. Kao da sam uspjela izgraditi svoj svijet. On nije ružičast, uvijek sretan i blistav. U njemu ima i tmurnih, teških i loših dana. Ali je moj. I znam da se imam zašto radovati kada pomislim da mi se ništa ne da. Znam da me čekaju genijalni dani, koje definitivno ne želim propustiti.  :)


Broj komentara: 7:

  1. sada promijenu u TO je moj svijet :>

    OdgovoriIzbriši
  2. Fkt, dobro kaže Sabina. I meni je blog postao nešto tako, mali moj kutak.
    Elem, čestitam, štancala ti njih još više!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam stoti, da se umnogostruči :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam na troznamenkastom postu! Nisam bila dugo kod tebe u tvom svijetu (ipak je tvoj ;)) i moram pohvaliti novi header, baš je optimističan i veseo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. totalno te shvaćam kad kažeš da te čekaju genijalni dani. osobito kad ih iščekuješ. ne može te ništa izbaciti iz takta jer znaš duboko u sebi da će sve biti diiiivno.
    čestitam ti na stotici, oćemo još trostruko više :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3