srijeda, 30. siječnja 2013.

Check in.

Živa sam. Pakleni siječanj je skoro gotov, i ne mogu riječima opisati kako mi je drago. Srećom, sve je dobro prošlo, pa će veljača biti puno više odmaranja, a minimalno učenja. Puno više bloga, u to sam sigurna.
Falilo mi je tipkanje. Navikla sam se sve negativne emocije ispucati ovdje, a zadnjih skoro mjesec dana nisam imala ni snage ni volje ni za što.
Al' zato sam sad super. Sjedim doma, tipkam i pijem čaj. Razmišljam kako mi se život fino sredio u zadnje vrijeme. Kockice se malo po malo slažu, iako to nisam baš očekivala. Sve dolazi na svoje...
Sretna sam. Nekada više, nekada manje, ali sam sretna. Imam najbolje prijatelje na svijetu, s kojima vrijeme prolazi kao ludo. Ova moja šašava familija me svaki dan zabavlja, a i faks sam rasturila. Još onaj moj smrad dragi s kojim volim biti više od ičega... I iako je još zima, meni u glavi sja proljetno Sunce. Smijem se bez posebnog razloga, a s najviše razloga na svijetu - što sam živa i zdrava, što volim i što sam voljena. I ne bih svoje ljude mijenjala ni za što.

Broj komentara: 12:

  1. Tako je - sve dolazi na svoje... :)
    I moje se kockice slažu, polako ali sigurno.
    Samo napred, i uvek tako pozitivno razmišljaj, tako dozivaš dobre stvari. ;) :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Like za sklapanje kockica...kad počne taj proces, nema stajanja (na žalost na istom principu funkcioniše i suprotni proces, ali neeee sad o njemu)
    Sladak ti je blog!

    OdgovoriIzbriši
  3. E baš mi se sviđa ovo pozitivno ozračje :)) drago mi je da stvari pomalo sjedaju na svoje mjesto :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. pozitiva :)) novi pratitelj :))

    http://tinkerbelllinsp.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3