petak, 26. listopada 2012.

Za dušu sam te zašio.

U rijetkim trenucima kada ostanem sama uhvati me neka grozna tjeskoba, ne znam što bih i gdje bih sa sobom. Spadnu sve maske, i više se ne mogu truditi biti nasmijana, sretna i bezbrižna.
Pred sobom ne mogu birati koju ću masku staviti.
I stojim tu, puštam da me emocije ovladaju, odmor od hladne glave...

Samo da me prođe ova glupa ljubav, ovaj osjećaj nedostatka nečega što želim, a nemam, da me prođe ovo razmišljanje koliko bih sretnija mogla biti. Ne znam što se treba dogoditi da me prođe On. Treba li doći neki drugi koji će mi zavrtjeti glavom? Ili si to više neću dopustiti... Poslije svega što se događalo zadnjih godinu dana, imam osjećaj da sam hladnija, opreznija, možda me strah uvijek reći što osjećam. Od onih sam što se uvijek dočekaju na srce, zato nemam niti jednu sretnu ljubav iza sebe. A želim ju, baš ju želim.
Fali mi smješkanje bez razloga, nervoza, dugi pogledi... Fali mi ljubav!

Srediti ću ja misli, biti pozitivna, pustiti vrijeme da radi svoje i sve to... Ponovno.
Do tada slušam balade, pomalo maštam i puno želim.

Evo i vama pjesma:
Broj komentara: 16:

 1. Eh ta ljubav... Tačno znam kako ti je.. Samo da me prođe On.. Al znaš šta? On ne može da prođe.. SAmo trebaš to prihvatiti.. A sve to što ti fali doćiće kad tad... I onda ćeš shvatiti da je vrijedilo čekati.. Moj ti je savjet da se stalno smiješ.. Ja to radim i momci mi češće prilaze... I sve mi to imponuje. I onda zaboraviš da ti nešto nedostaje.. Pravu ljubav treba čekati.. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Smijem se i previše, nemam s tim problema. Čak ni s prilaženjem toliko. Imam samo problema sama sa sobom. :D I čekanjem tog nečeg vrijednog čekanja, a ono zapelo negdje u putu... :/

   Izbriši
  2. Onda samo ne razmišljaj o tome... Ja dok sam razmišljala, isto sam prolazila tako kao ti.. Sada manje razmišljam i ne žalim se.. Nije da je bolja situacija, ali... Bar ne mučim sebe :) "Čekaj me, ja ću sigurno doći..." , "Jer ljubav je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da"...:)

   Izbriši
  3. Ne razmišljam većinu vremena, ali ovako ponekad... Uhvati me neka kvazi depresija, pa mi je najlakše na blogu se istresti (za to mi i služi, jel). :)
   A što te idu citati... :))

   Izbriši
  4. Ništa me ne pitaj... Od ovoliko citata.. :P Inače ih volim, pa zato :) HEj lujko, glavu gore i uživaj.. Ljubim te :*

   Izbriši
  5. Neka, neka, citati uvijek pašu. :)
   Hoću, pusa ti velika. :)) <3

   Izbriši
 2. A meni stigle srecice :) na ovakva raspolozenja stavljam .

  OdgovoriIzbriši
 3. Moje iskustvo- ljubav je došla kad sam je najmanje očekivala, odnosno kad se s njom nisam više opterećivala:) Mislim da to stvarno djeluje...

  OdgovoriIzbriši
 4. Jest da balade mogu izliceiti sve to sto osjecas...Najbolje bi bilo da ih ne slusas i da vise vremena provodis sa prijateljima jer ces tako zaboraviti na tugu...Ja sam imala stvarno ruzan period sad u svom zivotu sto se momka tice i jedino su mi drugarice pomogle da se izvucem iz te neke depresije :)) :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Prijatelji su uvijek najbolje rješenje, barem meni. :) <3

   Izbriši
 5. pa Martinice :(
  ma to je do ovog ruznog vremena, proci ce ;)

  <3

  http://elzanapjevic.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 6. Odgovori
  1. To i radim, i mogu ti reći da pali. :D

   Izbriši

Hvala. <3