srijeda, 6. lipnja 2012.

Suddenly I'm feeling brave.

Dok sam čekala da me izvuku nakon pada u preko 3 metra duboku rupu, kroz glavu mi je prolazila samo jedna stvar: "Bilo bi bolje da je sve završilo ovdje i sada." Pet dana poslije ležim doma, i opet mi slična misao u glavi.

Ali ne, odganjam depresiju, skupljam hrabrost. Trebat' će mi. Trebat' će mi da objasnim svima šta je bilo, kako je bilo. Da preživim još tisuću "Hvala Bogu da si dobro, skoro si poginula."

Znam, hvala.

Ali najviše će mi hrabrosti trebati kad stanem pred njega sa odlukom da izbacim iz sebe sve ovo što me već mjesecima muči, guši i podapinje. Da prevalim to "Sviđaš mi se." preko usana, pa makar se odmah raspala.

Samo da se toga rješim.

Kako čudno, prije ove "nezgode" nije mi padalo na pamet da mu samo priđem i to kažem. Smišljala sam neke scenarije, što bi, kako bi, ali nisam mislila reći mu to u lice.
Ali sada... Sada mi se to čini kao najrazumnija opcija. I jedva čekam da to prođe. Čekam petak da ga pokušam uloviti na putu do stana. Molim se da i uspijem.
Ne znam kako će on reagirati.
Ne znam ni kako ću ja reagirati. Bit' ću prestravljena, ali se nadam da će ova navala hrabrosti znati kada treba izbiti na površinu.
Spremna sam podnijeti gotovo sve. Nije mi više važno. Predugo čekam na nešto, sada moram poduzeti nešto da umirim svoju glavu i srce, a za ostalo ću brinuti kasnije.

Valjda neće prelaziti cestu kad me vidi. Nadam se. Za ostalo ću već nekako.



Broj komentara: 13:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ZmMFIganRQY&feature=player_embedded

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo naprijed i sretno ti!!!!!! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nemaš što izgubiti, samo naprijed! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelim ti svu srecu ovoga svijeta :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajmee! Napokon! :) Jedva čekam petak i tvoje dojmove da nam kažeš kako je bilo! Svu sreću ti želim i drago mi je da je sve dobro završilo sa padom :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :**

      Valjda ću ga uspjeti uhvatiti nasamo, samo je to problem. Al' valjda bude malo sreće napokon. ;)

      Izbriši
  6. Samo napred. Zele su hrabrije, zar ne? Javi!

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3