subota, 9. lipnja 2012.

Neki drugi put.

Nisam mu danas rekla što osjećam prema njemu.
Nisam imala prilike, a kada sam mislila da ću ju imati uhvatila me tolika panika, da je vjerojatno bolje da sam dobila još par dana "pripreme".
Prijateljica mi je dala dobar savjet: "Ne brini. Najvažnije je da si odlučila reći mu. I to je veliki pomak. Trenutak je sada manje bitan."
Valjda.

Sad ostaje samo da u glavi još milijun puta ponovim mali govor i nastojim izbjeći tremu. Moći ću ja to, morat' ću. Do tada ću odmarati, učiti, šetati i lutati. Pokušati nadoknaditi propušteno. Pokušati biti sretna ovdje i sada.
A sutra... Polako, nek' bude što treba biti.

Nadam se nekom napadu kreativnosti, nekom postu o bilo čemu osim o njemu.
Do tada vas sve grlim. <3

Broj komentara: 10:

  1. sve će biti ok. slažem se s prijateljicom.

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja se slazem sa prijateljicom, samo polako :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Što god da je, opusti se i udahni! Nađi negdje snagu u dubini svoje duše i oslobodi se, bit će ti lakše. I ja sam bila u takvoj situaciji, prije. Sve je mnogo bolje kada kažeš: idem pa kud puklo! i kada se riješiš tog "tereta" sa duše! bez obzira na ishod, znaj da bilo koji scenarij što se dogodi je bolji od onog da se ne dogodi uopće! Da ne duljim, držim fige najveće da sve bude najbolje! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na predobrom komentaru.
      Volim čuti savjet od ljudi koji su bili u sličnoj situaciji, još kad me ovako ohrabriš... <3
      Divna si :)

      Izbriši
  4. Melody of Beauty je sve rekla pa bi bilo glupo da se ponavljam. Al znam po sebi da uvijek više žalim za stvarima koje nisam napravila (a imala sam priliku, i to ne jednu) nego stvari koje jesam napravila. Moja frendica uvijek kaže: ''bit će prilika!'' a kad se prilika konačno ukaže učini ono što moraš, i ono najbitnije - učini to zbog sebe..pa kaj bude bude. Sretno! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :)
      Zapravo, sad jedva čekam da se toga "rješim" ;D

      Izbriši
  5. Cure su vec sve rekle.. samo opusteno, ne stvaraj si puno stresa oko toga, i kad se najmanje nadas naici ce idealna prilika! Kao sto je WildChild rekla "ucini to zbog sebe, pa sta bude.." Drzim fige da sve prodje super! Sretno! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3