četvrtak, 19. travnja 2012.

You're the reason that I breathe, you're the reason that I still believe.

Ovo je jedan sretni post.
Ovo je post u kojemu je toliko ljubavi, da to ne mogu riječima reći.
Već dugo razmišljam da napišem par rečenica o ljudima koji mi znače više od svega, o onima koji su uz mene i kad mi sve lađe tonu. Pa evo, došao je i taj dan, odnosno noć. :)


Do sada sam prolazila kroz svakakve faze, pokušavala biti svašta nešto dok nisam otkrila što sam zapravo. I kroz sve te moje hirove, faze, odrastanje oni su bili tu. Kad bi me netko pitao što je najvrjednije u mom životu, bez razmišljanja bi odgovorila - prijatelji. I oni to uistinu jesu. Oni pravi prijatelji su kao dragulji, i baš zato ih čuvam duboko u srcu, pokušavajući da ih ne izgubim na svom putu... Trpe moje najgore dane, smiju se i plaču sa mnom, pa mislim da su zaslužili i po par rečenica kao jedno malo ''hvala''.
Krećem, bez nekog reda. :)

Draža - moja 3 godine mlađa sestra. Kako odrastamo shvaćam kako je predivna osoba postala- ima svoje ''ja'', dovoljno osjećajna, a opet dovoljno jaka. Pametna, sposobna, uvijek ''tu''. Već sada su mi smiješne naše svađe od prije par godina. Bez obzira na sve znam da je uvijek tu za mene, baš kao i ja za nju. I makar se ona često ponaša kao starija sestra, a ne ja, mislim da mogu dosta toga od nje naučiti. Volim te mawena. :)

Nikolina- Često sam u srednjoj na pitanje ''A tko ti je najbolja prijateljica?'' odgovarala sa ''Imam ih više.'' 
Na to pitanje već par godina imam samo jedan odgovor - Nikky. Predivna, predivna osoba. Osjećajna, pametna, dobra. S njom ni minuta nije dosadna, a naši razgovori me tako odmaraju. Nama ne treba nitko treći, same stvaramo zabavu. Najviše od svega želim joj sreću, jer njena sreća je i moja sreća...

Damir - Najbolji prijatelj na svijetu planetu. Osoba koja pršti od energije, pozitive, opuštenosti. Luđak k'o što sam i sama. :D Zabavan, predobra osoba. Hvala za svako tješenje, hvala što si rame za plakanje, prva osoba koja mi padne na um kad mi treba prijateljska pomoć. Radujem se našim šetnjama, raspravama, remiju u parku i svim glupostima koje su valjda samo nama zanimljive.

Mara - Kako je moguće da vam netko ni nakon 20 godina ne dosadi? Ne znam, ali moguće je. Mara je kreativac, njena dobrota je neopisiva, posebna je i genijalna. Vrijeme s njom leti. Jedna je od onih osoba koje ne moraš ni čuti ni vidjeti mjesecima, a onda kad se sastanete kao da ni dan nije prošao. Za nju nikakva žrtva ne bi bila previše jer zaslužuje sve na ovom svijetu. 

Jopa - Anđeo. Nemam druge riječi. Upoznale smo se preko blogova prije oho-ho godina i toliko se sprijateljile. Znamo sve jedna o drugoj, iako se još nismo vidjele. :(
Svejedno, ja živim za dan kad ću ju napokon zagrliti i znati da netko takav uistinu postoji.

Nela - Moja ex cimerica i prijatelj već 5 godina. Osjećajna, luda, pozitivna, smiješna. Kod nje riječ 'dosada' ne postoji. Legenda od žene, nemam što drugo reći. :D

Mila & Dijana  -Moje sadašnje cimerice. Hvala vam što trpite mene, moje skakanje, urlanje, histeriju, promjene raspoloženja, pjevanje... Znam da vam nije lako. Hvala što ste tu za mene, što se smijete sa mnom, tješite me, pomažete. Stvorili smo malu obitelj koju obožavam. Predivne ste, i iz godine u godinu me sve više oduševljavate. 


Mislim da sam sve bitne napisala.
Nisam osoba koja skuplja prijatelje. Cijenim prijateljstvo, stoga ulažem u prava prijateljstva, a na ona površna i ne obraćam pozornost. Sretna sam i zahvalna na ljudima koji me okružuju, sretna sam jer znam da su tu za mene, da s njima nema glume, pretvaranja, laži i tračanja. Volim ih zbog onoga što su, ali i zbog onoga što sam ja kad sam s njima. Pomažu mi da se izgrađujem kao osoba, da svaki dan učim. Pokazuju mi sunčane strane života i daju mi razlog da idem dalje, dan po dan.

Volim vas, budale moje. <3

Broj komentara: 5:

  1. Prelijepo je imati ljude za koje znas da ce bit uz tebe u najtezim trenutcima. Volim upoznavati nove prijatelje, ali takodje znam cijeniti pravo prijateljstvo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. baš si lijepo ovo napisala :) sretni su i oni što imaju tebe! čuvaj ih i dalje :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3