subota, 14. travnja 2012.

Just a bad day, not a bad life?

Pokušavam učiti, ali bezuspješno.
Misli mi opet lutaju nekuda, i kako god da okrenem, opet sve završi na tebi.
Grozan dan. Kiša pada k'o luda, osjećam se zarobljena u ovom stanu, u ovoj koži. I pokušavam ostati koncentrirana, ali danas mi to nikako ne uspijeva. Ni minute.
Volim ovaj osjećaj; zaljubljenost, ljubav, nazovi to kako želiš.
Volim te potajno gledati, čuti ti glas, osjećati da si blizu, makar se ne mogla okrenuti jer bi bilo previše očito.
Ali ponekad mi tako teško pada... Teško mi pada činjenica da nikada neću biti dovoljno hrabra da ti u lice priznam da mi se mjesecima sviđaš, da si zadnjih par mjeseci jedino što mi je na umu... Da se molim za tvoju sreću, istodobno se nadajući da sam to možda ja... Nisam toliko jaka da se nosim sa svim posljedicama koje bi riječi ''D., zaljubljena sam u tebe.'' mogle izazvati. Definitivno nisam.
Ipak, negdje u ovom oversize tijelu krije se mala djevojčica... Djevojčica koja samo želi tu neku pravu ljubav, šetnje, kave, pričanje satima o glupostima, poruku u dva poslije ponoći. Te male gluposti koje svi oko mene imaju, a ja čekam već predugo da se i meni dogode.
Dr.House je rekao: 'I'm fine, I'm just not happy.'
Pa, mogla bi mu i ukrasti tu izjavu. Cijeli život hodam nasmiješena, ali nikad potpuno sretna.
I sad sam tu, tipkam ove riječi bez ikakva reda jer ne znam što bi drugo. Iskreno, na um mi samo pada da vrištim iz sveg glasa, ali nešto nisam ni za to raspoložena.
Hoću da znaš da postoji netko kome značiš ''nešto više'', tko u tebi vidi baš ono što mu fali.
Hoću da znaš da mi se pri samoj pomisli na tebe ruke tresu (cijeli dan danas, poludit' ću!), da me trbuh boli k'o da su u njemu aligatori... Da si mi prečesto u snovima (iako ti snovi nemaju baš neku radnju, češće su sličniji noćnim morama, ali svejedno).
Navikla sam biti sama. To je jedna od onih stvari koje možda najbolje i znam. Navikla sam i na nesretne ljubavi, ali nisam navikla na ovo, na ove osjećaje koji mi ne daju mira, tjeraju me da pišem, pjevam, skačem, pričam previše... Na konstantne promjene raspoloženja, na želju da te gledam i slušam po cijeli dan.
Nisam navikla da nemam baš sve pod kontrolom, a u zadnje vrijeme je tako.
Ne mogu si narediti da ovo sve prestane, a najlakše bi bilo da mogu.
Ali nisam sigurna želim li to... Najlakše nije uvijek i najbolje.
Samo da prođe ovaj nemir, samo da prođe ova kiša, hladnoća, želja za zagrljajima...
Samo da me prođeš ti? To ne.

Broj komentara: 9:

  1. Nemoj si to raditi. Pa ti samu sebe mučiš. Ili skupi snage i reci mu što osjećaš ili se makni od njega jer ćeš poludjeti. Nemoj samoj sebi nanositi bol i biti nesretna. Poduzmi što god možeš kako bi bila sretna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivnim rijecima si iskazala svoja osjecanja. Ali slazem se sa Marinicom, ne radi si to. Pa zivot je jedan, a ti si mlada. Ne dozvoli da protekne u tuzi. iskoristi svaku priliku za osmjeh i srecu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Zaista pokušavam, zato i stoji u naslovu ''Just a bad day (...)'
      Kad su mi loši dani pišem ovdje, ako nema posta znači da je sve dobro, a po učestalosti postova vidiš da većina dana nije tako crna... ;)

      Izbriši
    2. Samo se ne daj! I ne prepustaj se tuzi previse! :)

      Izbriši
  3. ja ću ovo gledati sa malo praktičnije strane. Mene lično bi prepalo (i uvijek me plašilo) kad bi mi neko prišao i rekao: Zaljubljen sam u tebe. Kreni od sebe. Vjerujem da bi i tebi bilo čudno.
    Ne znam da li se poznajete i jeste li dobri prijatelji, ali možda ne bi bilo loše da se prvo zbližite pa da mu tek onda priznaš svoje osjećaje. Tako ga nećeš preplašiti a i puno je veća mogućnost da mu se svidiš jer će te bolje poznavati :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek znaš reći prave stvari.
      Kolege smo, i pokušavam s tim zbližavanjem, zasad nije loše... :)

      :**

      Izbriši
  4. Ja jedva čekam neki sretni post, gdje ćeš napisati da si napokon sretno zaljubljena :) Nadam se da će to biti uskoro! :D
    Čitam u komentarima da ste kolege, što je supeer! Držim fige da sve bude super na kraju :)
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja čekam takav post. :)
      Hvala ti draga, nadam se da će sve biti dobro.

      <3 :-**

      Izbriši

Hvala. <3