nedjelja, 18. prosinca 2011.

I treba mi baš netko kao ti.



Najsavršenija pjesma koju sam čula u zadnje vrijeme. Nemam riječi. Kao da mi se Nina uvukla u glavu, pokupila sve ono što mislim,a ne govorim prečesto.

Tjedan dana do Božića. U mene se uvijek miješaju osjećaji u ovo blagansko vrijeme. Opet me hvata neka depresija, tuga zbog onoga što želim, što nemam... Sretna sam, oko mene su ljudi koje volim, ali osjećam da nije potpuno.
I još u meni živi ta neka nada, iako ne znam što ju još uvijek drži. Nadam se da će sve doći na svoje, ali ne znam kada. A iskreno, dosadilo mi je čekati.
Dosadilo mi je praviti se sretnija nego što jesam.
Dosadilo mi je gledati tuđu sreću i pitati se kakav je to osjećaj.

'I trebam nekog da podmetne mi leđa, da skloni ovaj umor s mojih vjeđa... Da u nečije se dane uselim, iz ladice da srce izvadim...'

Pa, tako nekako.

Broj komentara: 5:

  1. Wow super mi je ova pjesma :) Hvala ti na divnom komentaru! Pusa, citamo se! ^^

    Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, pjesma mi je predobra. :D
    :-*

    OdgovoriIzbriši
  3. Srce mi je bilo slomljeno Nikada ne vjerujem da ću ponovno vratiti svog bivšeg dok dr. LOVE ne dovede svog bivšeg u roku od 24 sata s moćnom ljubavnom čarolijom. Pouzdan je za pozitivan rezultat, a kontaktirajte čarobnjaka za ljubavnu čaroliju na e-mail: { p l a c e o f s o l u t i o n @ y a h o o .c o m } ili whatsapp na + 1 443 281 3404

    OdgovoriIzbriši

Hvala. <3